Dňa 15. aug. 2019
Novinky-Casualplay-2019-blog

Novinky z ponuky kočíkov a autosedačiek značky Casualplay pre rok 2019


 

Španielska značka Casualplay aj v roku 2019 prichádza s viacerými novinkami, ktoré pomáhajú rodičom v riešení otázok ohľadne starostlivosti o deti. Značka Casualplay sa stala populárnou najmä vďaka tomu, že sa veľmi aktívne prispôsobuje životnému štýlu moderných rodičov – snaží sa odlíšiť od iných značiek tým, že vyrába produkty inovatívne, dizajnové a ktoré nielen uľahčujú každodenný život mamičiek a oteckov, ale zároveň aj dbajú na kvalitu a bezpečnosť.

Aké novinky si teda v roku 2019 pripravila značka Casualplay pre svojich zákazníkov?

 

 

 

Bezpečie na cestách vďaka novým autosedačkám Casualplay

 

Nová autosedačka Bicare, je dostupná v dvoch verziách – I-Size a I-Fix. Bicare I-Size je schválená novou normou ECE-R129, takže jej inštalácia do auta je potrebná v protismere od 40 do 105 centimetrov (vekovo je to od narodenia približne do 4 rokov) a do smeru jazdy ju môžete otočiť od  15 mesiacov do 105 centimetrov. Vďaka tomu, že autosedačka je ľahká, je možné používať ju dovtedy, dokým vaše dieťa nedosiahne hranicu 22 kilogramov. Verzia Bicare I-Fix je schválená staršou normou ECE-R44/04, na ktorú sa vzťahujú váhové podmienky.

 

Autosedačky sú primárne v čiernej farbe, no lemovanie je ponúkané v troch farbách – Rally (červená), Track (sivá) a Careers (čierna).

 

 

Ďalšou novinkou medzi autosedačkami je Volta Fix, ktorá už len svojím dizajnom zaručuje pohodlie pre vaše dieťa počas cesty autom. Je možné ju otočiť v smere jazdy aj do protismeru a jej používanie je veľmi jednoduché. Volta Fix má dokonca k dispozícii zabudovanú redukciu veľkosti pre novorodeniatka, ktorá je z bezpečného a pohodlného materiálu.

 

Ponúkaná je vo farbách Jet cars (sivá) a Indian cars (červená).

 

Pre väčšie deti si značka Casualplay pripravila autosedačku Nexa Fix vo váhovej kategórii od 15 do 36 kilogramov. Je perfektná na dlhé cesty autom, pretože zabezpečuje, aby sa v nej deti cítili pohodlne vďaka polstrovanému sedadlu, ktoré je možné nakloniť do viacerých polôh podľa potreby. Autosedačka Nexa Fix je veľmi praktická a jednoduchá na údržbu, má špeciálny systém skladania, ktorý uľahčuje nielen presúvanie, ale aj skladovanie. Nexa Fix má zaručenú ochranu v 360 stupňoch.

 

K dispozícii je v troch farbách – Rally (červená), Track (sivá) a Careers (čierna).

 

 

Poslednými novinkami medzi autosedačkamiPlayxtrem Revol fixPlayxtrem Insignius fix, ktoré sú vhodné pre deti od narodenia až po 36 kilogramov (približne do 10 rokov), čo znamená, že s vašimi deťmi strávia tie najdôležitejšie roky života. Revol fix má exkluzívny dizajn s elegantnými líniami, takže jej sofistikovaný a moderný vzhľad je univerzálny pre akúkoľvek dobu. Je komfortná a má mäkké čalúnenie a keďže sa dá polohovať do štyroch rôznych pozícií, je vhodná na dlhé jazdy autom. Takisto zahŕňa adaptér pre bábätká s extra vankúšikom pre hlavičku a penové operadlá, takže pre vášho novorodenca zaisťuje adekvátnu a pohodlnú polohu. Do vozidla sa zapája systémom Isofix a takisto má zaručenú ochranu v 360 stupňoch.

 

 

 

Autosedačka Insignius fix patrí medzi najuniverzálnejšie autosedačky, ktoré sa momentálne nachádzajú na trhu, a vďaka tomu, že má až šesť možností inštalácie, je kompatibilná s akýmkoľvek vozidlom. Okrem toho, že má moderný vzhľad doladený umelou kožou, je veľmi pohodlná vďaka sklápaciemu sedadlu a výškovo nastaviteľnej opierke.

Revol fix  aj Insignius fix sú dostupné vo farbách Rock (sivá) a Roll (modrá).

 

 

 

Napredujte s kočíkmi Casualplay, ktoré sa prispôsobia vášmu životnému štýlu

 

Značka Casualplay svojimi kočíkmi už dávno potvrdila, že pohodlie detí a ich rodičov je pre nich to najdôležitejšie a preto sa snaží aj tohtoročnými novinkami uľahčiť ich každodenný život.

 

Prvou novinkou je športový kočík Wow!, ktorý je určený pre deti od narodenia až po 36 mesiacov. Je odolný a pomerne ľahký a jeho veľkou výhodou je to, že jeho skladanie je extrémne kompaktné, takže po zložení zostane stabilne stáť na mieste. Vďaka svojej ľahkosti a jednoduchosti manévrovania je tento nový kočík Wow! dokonalý pre rodičov, ktorí sú stále v pohybe. Kočík takisto disponuje veľkou strieškou, ktorá má navyše odnímateľný priezor vyrobený z materiálu, ktorý efektívne odráža slnečné lúče a tak vaše dieťatko chráni pred slnkom.

 

Je dostupný v štyroch farbách – Dark (čierna), Trooper (svetlosivá), Kenobi (modrá) a Rebel (oranžová).

 

Ďalšou novinkou je kočík Baby Twin, ktorý je určený pre všetkých šťastných rodičov s dvojičkami alebo s deťmi, ktoré majú k sebe vekovo blízko. Kočík je určený pre detičky od narodenia až po 36 mesiacov a aj napriek tomu, že je dizajnovaný tak, aby boli vaničky paralelne vedľa seba, šírka celého kočíka nerobí žiadne problémy. Šírka 72 centimetrov je stavaná akurát na to, aby prešla cez klasický rozmer dverí  (bežne v rozmedzí 75 až 80 centimetrov). Vaničky sa dajú otočiť tak, aby mali detičky výhľad na okolie a takisto sa dajú otočiť tak, aby mali výhľad na vás. V prípade, že vaše ratolesti preferujú každé niečo iné, otočenie vaničiek do rôznych smerov súčasne nerobí žiadny problém.

 

Kočík Baby Twin je dostupný v troch farbách – Irongate (čierna), Jade (zelená) a Silver (sivá).

 

 

 

Športový kočík Livi je vhodný  pre deti od narodenia až po 36 mesiacov a vďaka svojmu ultra kompaktnému dizajnu je jeho ovládanie veľmi jednoduché. Navyše je jeho váha pomerne nízka, iba 7,2 kilogramov, takže ho dokážete zložiť aj s jednou rukou. Vďaka tomu, že sedadlo je možné sklopiť do štyroch rôznych pozícií, zaručuje pre vaše dieťatko pohodlie už od samotného narodenia.

 

Značka Casualplay ponúka športový kočík Livi v dvoch farbách – London (červená) a Paris (sivá).

 

 

CASUALPLAY - Playxtrem Skyline Set

 

Predstavujeme aj super novinku v našej ponuke - CASUALPLAY - Playxtrem Skyline Set v dvoch prevedeniach a v nových trendy farbách.
Set 4v1 obsahuje športový kočík, autosedačku 0-13 kg, vaničku a prebaľovaciu tašku a set 3 v1 obsahuje športový kočík, vaničku a prebaľovaciu tašku

 

 

Poslednou novinkou medzi kočíkmigolfové kočíky Play Funky, ktoré sú už dobre známe z minulých rokov, no v roku 2019 prichádzajú s dvomi novými dizajnmi – prvým je Nautic Blue v moderných modro-bielych pásikoch a druhým je Sunrise v béžovej farbe s pekným vzorom vo vnútornej strane kočíka.

 

Prečítajte si